maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tavaroita ojennukseen

Tavaroita purkaessa ja uusia paikkoja miettiessä tuli vastaan probleema. Sukset, mailat ja muut tikut ne ei pysy oikein millään ruodussaan. Perinteinen kulmassa nojallaan rojottava läjä erinäköistä tavaraa alkoi puhisuttamaan.


Oon sitä melko taitava heppuli huijaamaan, jopa itseäni. Olen nimittäin päättänyt, etten aloita värkkäilyharrastuksia ennen kuin kamat ovat ainakin suurinpiirtein kuosissa. Nooh, ehottomastihan teline pitää värkätä puusta itse. Pääsinpähän koittamaan kuviosahan toimivuutta.




Hain paikallisesta kiinteistöhuoltoliikkeestä sitikan täydeltä puutavaraa, ja eikun sirkkelit laulamaan. Taas ideoita piti katella netistä ja varsin kelpo idea löytyikin jalostettavaksi. 100x22mm laudasta tein tellingin, jonka ruuvailin kasaan. Ja kaikkien hämmästykseksi, laitos toimi kuin se kuuluisa veeärrän hotelli. Siinä on ja pysyy. Teline on omillaan seisova, mutta toki tarvii raskaiden tavarojen kanssa seinää tueksi, mutta mitenkään kiinni ei tarvinut seinään laittaa.



Kevät koittaa, mutta tänään otettiin askel taaksepäin. Lunta ripsautti vähän aikaa, mutta kinostamaan ei juuri päässyt. Lunta täällä on vielä parikymmentä senttiä, pälvet laajenee hirviää vauhtia ja sukset saa kohta nostaa tellinkeihin kesäksi. Pilkkikelejä parhaasta päästä, jospa vielä näillä vapailla ehtis ongellekkin.


Pitkästä aikaa tuli kuvattua tytön tylleröitäkin. Äkkiä se aika hurahtaa, kun nuorempi rinsessakin jo könyää tukea vasten seisaalteen ja vanhempi painelee potkupyörällä juoksuvauhtia. Olisi kyllä kypärälle kysyntää nuoremmankin touhuissa.



Hyvää kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti