perjantai 5. elokuuta 2016

Kesä tuli, kesä meni!

Kirjoitteluun on tullut kesän aikana vähän taukoa. Nyt kuitenkin ennen ensilumia aattelin raapustella jotakin kesämuistoja.

Työntäyteinen kesä kohta takana, johon mahtuu mahtavia kesäisiä hetkiä. Semmoinen näppituntuma, että kelit ollut kyllä kohdallaan valtaosan ajasta. Kotipihalla touhuillessa onkin aikaa kulutettu ja vähän piti pienimuotoista terassin ehostustakin harrastaa. Pihatöitä olisi riittänyt vaikka useammallekkin vapaapäivälle.  Talon maalausta ollaan aloiteltu paikkomalla heikoimmassa kunnossa olevia kohtia ja mahdollisesti ensivuonna, tai joskus tulevaisuudessa, tarkoituksena on läpsäyttää uusi pinta koko huusholliin. Retket on jäänyt harmittavan vähiin yhteisten vapaapäivien puutteessa, mutta muutaman kerran ollaan nuotion ääreen ehditty. Muuten isommat reissut on siirtynyt tulevaisuuteen.

Joku aika sitten kävästiin hellepäivän helpotukseksi uimassa, kas kummaa, Soiperoisissa. Ja täytyy sanoa että hämmästyin, kuinka uskomaton fiilis on uiskennella keskellä ahvenparvea kirkkaissa vesissä. Kalat uiskentelivat jopa n. 30 sentin päässä kaikessa rauhassa. Aivan kuin olisi akvaariota katsellut.  Kyllä tuli luonto lähelle!


Kalastushommat on jäänyt kyllä vähäisiksi. Muutaman kerran olen lähinnä Kostonjoella pyörähtänyt, saaliina alamittaisia harreja ja taimenia. Mutta komeita paikkoja kalastaa kyllä riittää.


Jahti kausi lähestyy ja kieli poskella odotellaan kanalintujahdin alkamista. Taitaapi ensimmäiset syksyt mennä vähän seutuun tutustellessa ja pelipaikkoja etsiessä. Mahtavaa päästä kunnon metsiin tarpomaan. Syksyä ootellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti