maanantai 4. tammikuuta 2016

Blogi avattu!

Mietittiin ja tuumattiin. Lopulta tuumasta toimeen. Aateltiin aloitella blogikirjottelua, kun muuton myötä välimatkat kasvavat ja haavekuvana enemmän aikaakin harrastuksille. Blogi toimii päiväkirjana meille ja tarkoitus on kirjoitella reissuista ja muista touhuista juttuja.

Nyt ensimmäisiä vapaiden viettoa aloitellaan nykyisessä kämpässä. Hässäkkää ollut viimeaikoina ihan riittämiin, joten nyt tuntuu hetken rauhottuminen hyvältä vaihtoehdolta. Viimeisen kuukauden aikana elämä on jotakuinki nytkähtänyt uusille urille. Valmistuminen, uuden työn aloitus ja muutto ehkä päällimmäisenä.

Just käytiin ajeleen ympäri kylää ja kattelemassa maisemia ja hyviä tontti/ talopaikkoja. Hienoa seutua tämä uusi kotipitäjä. Vaaramaisemat auringonlaskussa, pakkasessa höyryävä koski, ja mikä parasta, kaikki muutaman kilometrin sisällä. Kuvia oli tarkoitus ottaa, mutta just kun päästiin Taivalvaaran päälle, meni aurinko pilveen. Ottamattahan ne sitten jäi. Jospa sitä tulevaisuudessa saadaan kuviakin laitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti